Focus op de kwaliteit samenwerken

Of je nu manager in de zorg of directeur in de technische dienstverlening bent, in de kern ben je verantwoordelijk voor de wijze waarop jouw klanten jouw diensten beleven. Diensten komen tot stand door mensen die samenwerken. 

Samenwerken is een vak. Aandacht voor de kwaliteit van het samenwerken geeft je een belangrijke sleutel voor succes in handen. Met ons basisprogramma helpen we je om innovatie, verandering en ontwikkeling in je organisatie te doen slagen. De invulling is maatwerk en altijd afgestemd op de context waarbinnen het samenwerken zich afspeelt. 

Zo ziet het Sterke Schakels basisprogramma er op hoofdlijnen uit.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Samenwerken is een vak. Wij helpen teams en hun leidinggevenden, managers en hun afdelingen en directies te excelleren in hun werk door te professionaliseren in samenwerken. Dit doen wij middels: 

  • Strategische procesbegeleiding
  • Impactvolle interventies en training
  • Programmamanagement

In onze aanpak betrekken we de dagelijkse praktijk van team(s) en afdelingen. Ons programma stimuleert om met een frisse blik vanuit meerdere perspectieven te kijken. Op die manier kun je de thema's die spelen op en tussen alle lagen van de organisatie op de juiste wijze en in samenhang verbinden. Onze aanpak richt zich ook op het ontwikkelen van de samenwerking tussen jouw organisatie en opdrachtgevers, leveranciers of partnerorganisaties. 

Wij staan voor een waarderende, betrokken en ervaringsgerichte werkwijze, onderbouwd door kennis en kunde en ondersteund door visuele middelen.