Wij verbinden organisaties

Sterke Schakels gaat voor synergie in samenwerkingsverbanden: intern tussen de units en extern tussen partijen.

Jij streeft naar een succesvol en wendbaar samenwerkingsverband dat een gezamenlijke ambitie realiseert en waarde toevoegt voor klanten. Je wilt strategisch ondernemen, risico’s beperken, belangen in kaart brengen en duidelijkheid in rollen en bevoegdheden. Je wilt mensen betrekken en meenemen. De samenwerking concreet maken, toegang tot informatie en werkwijzen harmoniseren. Je vindt het belangrijk dat interne en/of externe partijen samen iets unieks bereiken wat ze alleen niet kunnen. Hoe pak je dit alles aan?

Ons antwoord is de unieke methode VIA-Begripp. Het helpt je op praktische wijze een samenwerkingsverband te verkennen, in te richten, te optimaliseren en te ontwikkelen. VIA is je navigatiesysteem en Begripp is je gesprekstool.

Wij werken altijd samen met de mensen die betrokken zijn bij een samenwerkingsverband, op alle organisatieniveaus en daartussen, want zij zijn de smaakmakers en de succesgeneratoren.

Het Sterke Schakels team levert procesbegeleiding, programmamanagement en organisatieadvies.                                      Heb je interesse, neem dan contact op met Mirjam.

Ik wil meer weten


Maak een afspraak

Ik wil het boek lezen


Bestel het direct

Ik wil aan de slag


Verken de opties

Ik zoek een spreker


Nodig Mirjam uit

Ik wil het boek lezen

vOOR ORGANISATIES DIE KRACHTEN BUNDELEN

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.Bestel het boek

Ik wil Mirjam uitnodigen

MIRJAM VERTELT HET VERHAAl

Je wilt Mirjam als spreker uitnodigen om je meer te vertellen over het geheim achter succesvolle samenwerkingsverbanden.
Dat doet zij zowel online of op een fysieke bijeenkomst.

Dit is interessant voor interne bijeenkomsten, voor ondernemers,- brancheverenigingen, hoger onderwijs, netwerkclubs of congresorganisaties.

Je kunt contact opnemen met José Schutte. Zij helpt je graag verder.

Bel: 06-19230035

Het Sterke Schakels teamLinkedin

Mirjam van Drimmelen

OPRICHTER EN DIRECTEUR VAN sTERKE SCHAKELS

Op betrokken, zorgvuldige en ondernemende wijze wordt haar werk gedreven door het verlangen dat organisaties en samenwerkingsverbanden succesvol zijn in het realiseren van toegevoegde waarde voor hun klanten en arbeidsvreugde voor hun medewerkers.Linkedin

Jose Schutte

backoffice

Aanbevelingen

“Vanuit mijn ervaring durf ik te stellen dat de echte uitdagingen van de
installatiebranche niet op technisch vlak liggen, maar met name op het
samenwerkingsvlak. Dit betreft zowel de interne samenwerking als de
samenwerking in de keten. Dit boek zet je ertoe aan om van samenwerken serieus werk te maken”
Martin Zuurbier
Algemeen Directeur ENGIE Services West BV
“Door de methode VIA-Begripp in te zetten ligt de nadruk in de wijze waarop wij nu samenwerken meer op verbinding en samenspel, waardoor wij niet langer een ‘bozige’ organisatie zijn”
Jean Paul de Rijk
directeur Behandeling en Zorg, OG Heldringstichting
“Sterke Schakels benadert samenwerken als een proces van mensen die
verbinding met elkaar tot stand brengen en daarmee optreden als verbindingspunt tussen organisaties. Zo’n groep mensen heeft twee dingen zeker nodig: strategische steun en aansluiting bij het primaire proces van de organisaties. Het boek bevat een praktische handreiking, goed onderbouwd met theoretische vensters. Prima materiaal voor HBO-onderwijs, zoals op het terrein van bedrijfskunde, HRM en business studies”
Dr. Leni Beukema
Lector Duurzaam HRM, Hanzehogeschool Groningen